All in One Bilservice

Totalkompentent service och reparation av din bil.

Bilservice av alla bilmärken i Visby

Audi service Chevrolet service BMW service Fiat service Hyundai service

Jeep service Kia service Lexus service Mitsubishi service Mercedes service Nissan service Peugot service Porsche service Rover service  Saab service Skoda service  VW service Volvo service

 

Motorservice och motorreparationer

Bilplåtskador bilplåtslagare

Svets svetsning av plåt och aluminium

Rostskador

Framvagnsinställning i Visby

Bilelektronik

Bilbromsar bromsskivor och bromsok

Billack Billackering

 

Webbdesign av Ola Gsänger i Visby

Denna sida är formgiven och kodad av Ola Gsänger hos Start@uP: www.startaup.nu Visby, Gotland

 

All In One Bilservice - en totalkompetent bilservice i Visby på Gotland.

 

All In One Bilservice erbjuder service och reparation av Volkswagen (VW ), Volvo, Audi, Chevrolet, Ford, Porsche, Fiat, Mazda, Toyota, Saab, Merscedes Benz (MB), Chrysler, Mitsubishi, Suzuki, Peugot, Renault - kort sagt alla bilmärken.

 

All In One Bilservice utför motorservice, motorrenoveringar, rostbehandling på bil, svetsarbeten på bil, plåtarbeten på bil, bromsbyte på bil, byte av bromsklotsar, byte av bromsskivor, och justerar bilgeometri - alltså geometrin för t.ex. inställning av din framvagn och bakvagn.

 

All in One Bilservice - tänster:

Däck och fälg - Visby/Gotland

Däckhotell - Visby/Gotland

Motor - Visby/Gotland

Svetsning  - kaross, chassi - plåt/aluminimum - Visby/Gotland

Rostskydd bil, svetsning av rost

Bilelektronik - Visby/Gotland

Chassigeometri - framvagnsinställning/bakvagnsinställning -Visby/Gotland

Bil Chassi - bilupphängning - fjädring och stötdämpare

Avgassystem - nytt/svets och svetsning - Visby/Gotland

Bilbromsar - skivor/klotsar/ok -Visby/Gotland

Lackeringsverkstad/Lackeringsstudio för bilar - Visby/Gotland

 

Denna sidad är formgiven och kodad av Ola Gsänger hos Start@uP, www.startaup.nu, ola@startaup.nu

däck & fälg Vi skaffar fram de fälgar och däck som passar din bil efter de önskemål du har, och monterar samt skiftar efter ditt behag. Inför vår och vinter skiftar vi inte bara hjul och däck efter säsong, utan erbjuder dig också att checka in på vårt smidiga och prisvärda däckhotell. motor Vi kan förbränningsmotorer. Från block till kedja, rem, och drev, mäter vi in och åtgärdar såväl toleranser som elektriska kretsar. Det betyder att vi går precis så djupt in i ditt motorbekymmer som krävs - utan att vidta överdrivna och kostsamma åtgärder. Vi kan felsökning av motorer. Med eller utan kompressor eller turbo. svets Att kunna svetsa allehanda metaller är en förutsättning för att på allvar kunna erbjuda såväl din äldre som din nyare bil, och till din bils glädje kan vi detta. Vi svetsar samman stål, och vi svetsar i aluminimum, och om vi får vår vilja fram svetsar vi även snart i plast, bilelektronik Felsökning av bilelektronik är bland det svåraste man kan ägna sig åt, men eftersom vi gillar utmaningar är det en ren lek för oss. Vi gör det dock under samma effektivtänk som genomsyrar vår verksamhetsidé. Antingen hittar vi felet snabbt, eller så hör vi av oss för tillstånd att söka lite till. Felet skall lösas! geometri Har du fått nedslag på besiktningen? Inga problem! Vi fixar snabbt din bils fram- och bakvagnsinställning. Dessutom fixar vi dina chassiinställningar för bästa prestanda när du bytt till nya hjuldimensioner, sänkt din fjädringsupphängning, eller så har vi gjort allt detta för dig, varpå vi också justerat din chassigeometri. avgas Även om vi föredrar raka rör, måste vi böja oss när det kommer till avgasrör. Vi tar fram såväl originaldelar som andras delar passande till din bil. Om vi inte billigare kan tillverka dem själva. Katalysatorer är i stort omöjligt att ta fram, men i övrigt bockar och svetsar vi gladeligt för din bils bästa. bromsar Även om vi i dagsläget inte svarvar bromsskivor - eller gjuter bromsok (det kan väl komma!), så vet vi att hitta och montera de bästa delarna för din bästa bromseffekt - av originaldelar, eller andras delar. Givetvis behärskar vi inte bara fysiken kring dina bromsar, utan också styrsystem, etc.
lack För närvarande har vi ingen lackeringsstudio på plats, men en sådan finns i planen. Det kliar i oss att få komma igång med den - inte endast för att vi har lusten, utan också kompetensen för sådana jobb. Var sak har dock sin tid, och inte ens Rom byggdes på en dag. Håll dig uppdaterad här, eller på Facebook.

 

 

 

Välkommen till All In One Bilservice!

 

Vi antar utmaningen att vara din kompletta service- och reparationsverkstad för din bil, och det inte utan ett rejält mått av prestige när det kommer till hantverket - så väl vid motor, som vid chassi, plåt, och snart också lack.

Vi är märkestrogna alla bilmärken, nya som äldre, men framför allt är vi trogen din bil.

 

Du hittar oss i Visbys utkant, och håller högsta service av din bil, men vi servar också dig med kaffe vid baren - eller i vår sköna soffa. Vi jobbar effektivt, så är ditt bilbekymmer inte större, är det löst när du druckit ur kaffet..:  )

 

 

Hos oss händer det saker hela tiden, vilket vi försöker hinna med att posta i vårt Facebookflöde här intill.

Gilla oss gärna på Facebook!

GALLERI

Org: 559053-7592

 

Endre Bäcks 134

621 41 VISBY

 

Bg: 710-5281

Swish: 123 671 63 77

 

 

Tel:

0498-12 20 25

 

e-post:

info@allinonevisby.se

 

 

 

 

All rights reserved © Allt i Ett Bilverkstad AB 2019

 

 

 

ÖPPETTIDER

 

Mån-fre 08:00-17:00

Lunchstängt mellan 12 och 13.

 

 

 

 

 

 

Om oss.

 

All In One Bilservice är nysatsningen i tidigare 2450 Customs lokaler, och är den nye 'hands on' majoritetsägaren Blerim Sadiku's skötebarn.

 

Vi andra bakom firman lägger vår tillit hos Blerim, hans ambitioner och kompetenser. Gör det du också!

 

 

 

totalkompetent bilservice

 

TJÄNSTER

 

OM OSS

 

KONTAKT